Vad söker du efter?    Avancerad sökning
Kategorier
Antikt, Form & Design
Barnartiklar & Leksaker
Böcker & Tidningar
Bygg & Verktyg
Datorer & Tillbehör
DVD & Videofilmer
Fordon, Båtar & delar
Foto, Kameror & Optik
Frimärken
Hem & Hushåll
Hemelektronik
Hobby & Lek
Klockor & Urverk
Kläder
Kosmetika
Musik
Mynt & Sedlar
Möbler och Inredning
Samlarsaker
Smycken
Sport, Fritid & biljetter
Tavlor
Telefoni
TV-spel & Dataspel
Vykort & Bilder
Övrigt
Hjälpen » Medlemskap och inloggning
» Registrera konto

Medlemskap

För att registrera dig, gå till registreringssidan och följ dessa steg:

1. Ange dina kontakt- och personuppgifter. (Din kontaktinformation inkluderar ditt namn, adress och telefonnummer. Personlig information inkluderar ditt födelsedatum för att bekräfta att du är minst 18 år.)


2. Ange din e-postadress. (Du måste ange en fungerande e-postadress som du kan kontrollera direkt, eftersom vi kommer att skicka ett e-postmeddelande med instruktioner om hur du slutför din registrering)

3. Välj ett användarnamn och lösenord. (Du använder ditt användarnamn och lösenord varje gång du loggar in på ettbud. Läs mer om hur du väljer ett användarnamn och få tips om hur du skapar ett säkert lösenord)

4. Läs och acceptera vårt användaravtal. (Du måste godkänna avtalet för att fortsätta registreringen)


5. Kontrollera din e-post. (Du kommer att få bekräftelse e-post från oss. Följ instruktionerna i meddelandet för att aktivera ditt konto)

» Val av användarnamn

Användarnamnet är ett unikt namn som du använder för att identifiera dig pä sajten ettbud. Ditt användarnamn visas när du köper eller säljer nägot pä ettbud eller kommunicerar med andra medlemmar. Enbart medlemmar som du genomför transaktioner med kan se ditt riktiga namn och annan personlig information.

När du registrerar dig pä ettbud, kommer du att välja ett användarnamn. Tänk pä att du loggar in med ditt användarnamn pä ettbud, sä välj ett användarnamn som du gillar och har lätt för att komma ihäg.

Vi rekommenderar inte att du använder ditt riktiga namn eller annan personlig information i ditt användarnamn

Ett användarnamn mäste vara minst 4 tecken och kan innehälla följande:

Smä bokstäver (a-z)
Siffror (0-9)
Bindestreck (-)
Understreck (_)

Ett användarnamn kan inte innehälla:

Tecken som ., @, &, ', (,), < eller >
Ordet ettbud
Användarnamnet måste vara unikt.

» Glömt ditt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord kan vi hjälpa dig att återställa det. Gå till inloggningssidan och klicka på glömt lösenordet och ange ditt användarnamn och din e-postadress. Vi skickar ett e-postmeddelande till din angivna e-postdress med ditt nya lösenord.

» Har du glömt ditt användarnamn?

Om du inte kommer ihåg ditt användarnamn, gå till inloggningssidan och klicka därefter på "Glömt ditt användarnamn" länken och ange den e-postadress du använde när du registrerade dig. Vi skickar ditt användarnamn till den registrerade e-postadressen.

Om e-postadressen du använde när du registrerade dig inte längre är aktuella, eller om du inte längre kan komma åt den e-post som du använde när du registrerade ditt konto, vänligen kontakta oss.

Användning av denna webbplats innebär godkännande av Ettbuds Användaravtal och Integritetspolicy